Mer kakor åt folket!

Med vårt breda kaksortiment hittar du något som passar alla.
Vi erbjuder chokladdoppade kakor, torra kakor, formkakor och mjuka kakor. Något till varje tillfälle! 


Vårt sortiment kan variera från dag till dag så vill du vara säker på att få just din favoritkaka, ring Innesälj och beställ i förväg. Tänk på att visa kakor kan vara 2-3 dagars förbeställning på. 

Muffins

Vi har ett stort utbud på muffins och vi varierar smakerna efter säsong och efterfrågan. Vårt grundrecept består av ägg, rapsolja, vatten, socker, vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker. Vi förädlar dem med olika smaker så som choklad, hallon, blåbär, päron och andra goda, fräscha smaker.
De flesta av våra muffins är laktos & mjölkproteinfria.

Havrekaka

En klassisk kaka som streckas med 70% mörk choklad. 

Denna kaka är vegan och laktosfri

Chokladbiskvie

Vår goda chokladbiskvie består av en seg biskviebotten
struken med chokladsmörkräm. Vi handdoppar sedan
dessa i tempererad 70% choklad från Callebaut.

Chokladbiskvien är glutenfattig då det ej är
något tillsatt mjöl i denna produkt.

Hallongrotta

Denna goda kaka är en klassiker i vårt stående sortiment, med smaskig söt hallonsylt i mitten.

Silviaruta

Som ett alternativ till en vanlig kärleksmums erbjuder vi Silviarutan som istället för chokladglasyr har en lyxig ljus glasyr gjord på smör & äggulor. 

Kakan toppas med kokos.

Toscaform

En härlig kaka gjord i mördegsform, fylld med mazarinmassa och täckt med en härlig kräm på kola och mandel.

Kungstopp

Denna kaka har många namn, Kungstopp, mandelberg eller varför inte Silvias strutar. Liten och delikat bestående av mördegsbotten med nougat i och sedan toppad med en kolakräm med mandelflis i. 

Kungstoppen har Inget tillsatt mjöl, men kavlas på bord där det förekommer mjöl. 

Chokladboll

Vår klassiska chokladboll som ofta nämns som en favorit bland Värnamobor. Gjord efter Stigs recept sen 1946 med vanilj, äkta smör, havregryn, socker, kakao och kaffe. Under ett år handrullas ca 100.000 av dessa favoriter i vårt bageri! 

 

Kolatartalette

En av våra favoriter är denna goda kaka med en mördegsform fylld av len kolasås toppad med chokladtryffel.

 

GI-platta

För er som behöver lite energi men håller er till GI kan vi rekommendera vår GI-platta.
Gjuten på tempererad 70% choklad från Callebaut och toppad med bland annat cashewnötter, pumpafrön, papaya, ananas och russin blir den ett perfekt mellanmål och kick när energin dalar. 

Inget tillsatt mjöl i denna produkt.

Chokladcookie

En härligt seg chokladkaka med vita chokladbitar i.

Vaniljhjärta

Ännu en klassiker som ofta ligger på tio-i-topp listan. Hjärtat bakas på äkta smör och fylls sedan med härlig len vaniljkräm. För att piffa upp den så pudrar vi den med florsocker.

Mazarin

Den klassiska mazarinen.
Grunden är en mördegsform fylld med mazarinmassa.
Den stryks efter bakning med glasyr.

Milano

Vår Milanopinne är en spröd kaka på mördeg med mandelmassa i och doppad i hyvlad mandel.

Krokantrulle

Krokantrulle är en smarrig kaka med krokant fylld med apelsinäggcréme.
Sidorna doppas i 70% mör choklad. 

Kolaboll

Vår kolaboll är en riktig favorit hos våra kunder såsom hos personalen och består av 2 mjuka marängbottnar som fylls med kolaäggcréme emellan. Den doppas sedan i rostad kokos. 

 

Kokoskongress

Kokoskongress är en saftig formkaka med mördegsbotten och kokosfyllning. 

Trådrulle

För flera mer känd som dammsugare, kärt barn har många namn. 
Med en fyllning av mandel med Arrac-smak omsluts den av söt, god marsipan och doppas i ändarna med 70% choklad. 

Denna goding kan komma att variera i färg efter säsong. 

Trådrullen är vegansk och laktosfri

Citronbiskvie

Vår citronbiskvie består av en seg biskviebotten
struken med citronsmörkräm. Vi handdoppar sedan
dessa i tempererad vit choklad från Callebaut och streckar den med 70% mörk choklad.

Biskvien är glutenfattig då det ej är
något tillsatt mjöl i denna produkt.

Daimbiskvie

Daimbiskvien består av en seg biskviebotten
struken med choklad & krokantsmörkräm. Vi handdoppar sedan
dessa i tempererad mjölkchoklad och toppar den med krokantkulor. 

Daimbiskvien är glutenfattig då det ej är
något tillsatt mjöl i denna produkt.
OBS! innehåller nötter. 

Päronbiskvie

Vår goda päronbiskvie består av en seg biskviebotten
struken med päronsmörkräm. Vi handdoppar sedan
halva i tempererad 70% choklad från Callebaut.

Päronbiskvien är glutenfattig då det ej är
något tillsatt mjöl i denna produkt.

Katalan

Katalan är en smarrig kaka, likt en mazarin i grunden med mördegsform och mandelmassa. Skillnaden är att den glaseras med hallonglasyr med smak av Arrak. 

Macaron

Dessa färgglada munsbitar består av marängbottnar på mandelmjöl som sedan fylls med smaksatt smörkräm eller tryffel. Smakerna och färgerna varierar men vi brukar blanda av hallon, jordgubb, blåbär, päron och choklad. 

Dessa är glutenfattiga och innehåller inget tillsatt mjöl. 

LCHF-platta

För dig som är fikasugen men äter enligt LCHF så passar denna bit bra. Vi gjuter en chokladplatta av 70% choklad och toppar med mandel och havssalt. 

Innehåller ej tillsatt mjöl och är låglaktos.

Fiffi-ruta

Vår Fiffi-ruta, eller kärleksmums som den också kallas består av en saftig chokladbotten som täcks av ett lager härlig chokladkräm och toppas med kokos. 

Mandelpastej

Denna goda mazarinform fylls med smarrig mandelmassa, spritsas med mandelmassa och toppas med flagad mandel. 

Sockerfattig Mozartkula

Denna goding uppskattas av både diabetiker och andra med sin goda, mjuka mandelmassa marmorerad med nougat. Den doppas i 70% mörk choklad och toppas med rosatde hasselnötter. 

Sockerfattig Hallongrotta

Vår sockerfattiga hallongrotta görs på osötad mördeg med sockerfri hallonsylt.